Brunch

Lækker Brunch i Odense

De fleste af os har mere end rigeligt at se til i hverdagen. Derfor er det essentielt, at vi bruger vores dyrebare fritid på noget, der er rart, og hvad er bedre end god mad i selskab med dem, vi holder af? Hos Mr. Torp i Odense har vi et bredt udvalg af lækre retter, og brunch er blandt vores specialiteter.

Derfor elsker vi brunch

Typiske brunchretter som for eksempel pandekager, æg, brød, ost og frugt har længe vakt begejstring blandt de danske madelskere. Dét skyldes både, at retterne i sig selv kan smage fantastisk, og at du, når du bestiller brunch, typisk har muligheden for selv at sammensætte din tallerken.
Mr. Torps menukort omfatter både en tilrettelagt brunchtallerken og en masse mindre retter, som du kan sammensætte lige, som det passer dig.

Den hjemlige stemning

Når du besøger Mr. Torp vil du møde en hyggelig, hjemlig og afslappet stemning, som skaber rammerne for den perfekte brunch i Odense. Vi sætter en stolthed i den gode service – sådan sikrer vi, at du ikke kan lade være med at komme igen.  I vores hyggelige lokaler kan du også nyde lækker frokost, smørrebrød og tapas.

Kontakt Mr. Torp i dag

Har du spørgsmål til vores brunch menu? Eller vil du gerne bestille et bord til brunch i Odense? Så kontakt os i dag på enten kontakt@mrtorp.dk eller 40 12 15 93.