Frokost

Lækre frokostklassikere

Søger du et godt spisested til frokost i Odense med priser, der er til at betale? Så er Mr. Torp helt sikkert noget for dig. Vi har åbent til frokost seks dage om ugen, og på menukortet finder du et væld af lækre frokostklassikere.

Frokost af høj kvalitet

Hos Mr. Torp benytter vi os altid af de friskeste råvarer. Med en baggrund inden for slagterfaget har manden bag caféen, Michael Torp, bred erfaring med både smørrebrød og den optimale tilberedelse af kød, og dét betyder, at du får en frokostoplevelse af høj kvalitet, hver gang du besøger os.

Menukortet

På vores frokost menukort finder du både brunch-tallerkener og masser af smørrebrød. Uanset smag kan du helt sikkert finde noget på kortet, som kan stille netop din sult. Samtidig kan du, med en hjemlig og hyggelig atmosfære hos Mr. Torp, nyde dit måltid i ideelle rammer.

Kontakt Mr. Torp i dag

Er du nysgerrig på vores frokostmenu? Har du kommentarer eller spørgsmål til de retter, der står på menukortet? Eller kunne du blot godt tænke dig at bestille frokostbord til en frokost i Odense, du sent vil glemme? Så kontakt Mr. Torp i dag på enten kontakt@mrtorp.dk eller 40 12 15 93.