Smørrebrød

Dansk Smørrebrød i Odense

Ingen dansk frokostcafé er fuldkommen uden godt med smørrebrød på menuen. Hos Mr. Torp i Odense finder du et kæmpe smørrebrøds udvalg, som både omfatter kød, grønt og masser af godt fra havet.

Kvalitets smørrebrød til rimelige priser

Michael Torp er manden bag caféen, og med en baggrund inden for slagterfaget har han bred erfaring med kvalitetskød og smørrebrød. Hos Mr. Torp benytter vi os kun af de friskeste råvarer, og når du besøger os, kan du være sikker på en lækker kulinarisk oplevelse – til priser der er til at betale.

Den hjemlige atmosfære

Mr. Torp er en intim café, hvor vi bestræber os på at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære. Vi har mange stamgæster, der kommer og går, og vi husker de fleste. Sådan sikrer vi, at du får følelsen af at være på besøg hos en ven, der kender lige netop din smag og dine præferencer.

Kontakt Mr. Torp i dag

Planlægger du at dele en omgang lækkert smørrebrød i Odense, i selskab med dine nærmeste? Vil du gerne reservere et bord til frokost? Eller har du spørgsmål til retterne på vores menukort? Kontakt Mr. Torp i dag på enten kontakt@mrtorp.dk eller 40 12 15 93.